Αλισβερίσι μεταξύ τριών νεαρών για 12 κιλά χασίς στην Θεσσαλονίκη

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος

Από την Βέροια ακολουθούσαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας τα ίχνη ενός 19χρονου Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορία ότι θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη, για να προμηθευτεί σημαντική ποσότητα χασίς που θα διακινούσε στην Ημαθία. Χωρίς να τους αντιληφθεί, τον εντόπισαν στο ραντεβού για το αλισβερίσι στην περιοχή του Βαρδάρη.

Μόλις ο ύποπτος παρέλαβε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο κιλών και 50 γραμμαρίων από δυο νεαρούς Αλβανούς ηλικίας 20 και 21 χρόνων, οι αστυνομικοί επενέβησαν, έβαλαν και στους τρεις χειροπέδες και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά μαζί με τέσσερα κινητά, 200 ευρώ και ένα όχημα ιδιοκτησίας του 21χρονου.

Ακολούθησε έρευνα σε δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος, όπου βρέθηκαν άλλα εννέα κιλά και 664,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.465 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις χασίς.

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here