Τέτοια εποχή πριν οκτώ χρόνια, για πρώτη φορά στην Ιστορία του Α.Σ. Νταηλάκη, οι διοικούντες τον σύλλογο αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που να σχετίζεται με τις μικρές ηλικίες, καταφέρνοντας τότε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον αρκετών τοπικών συλλόγων και όχι μόνο, ενώ στη λήξη του και βάσει της απρόσμενης επιτυχίας που σημείωσε από όλες τις πλευρές, άπαντες στο… στρατόπεδο των «κυανόμαυρων» έδωσαν την υπόσχεση να επιδιώξουν τη θεσμοθέτησή του.

Έτσι, χρόνο με τον χρόνο το τουρνουά ακαδημιών του Α.Σ. Νταηλάκη απόκτησε την «αίγλη» που επεδίωκαν τα εκάστοτε μέλη της διοίκησής του από τον Μάιο του 2010 έως και σήμερα, κατορθώνοντας έκτοτε το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνουν στο γήπεδό τους να κάνει κι ένα «κλικ» προς τα πάνω.

Και η φήμη της άρτιας διοργάνωσης του τουρνουά που συνόδευε τα επτά προηγούμενα, λογικό ήταν να αποτελέσουν τον σημαντικότερο παράγοντα και για τη φετινή επιτυχία της ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής, που επί δύο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή- πρωί και απόγευμα) συγκέντρωσε πάνω της το ενδιαφέρον δεκαέξι ακαδημιών ποδοσφαίρου που δραστηριοποιούνται στο νομό μας αλλά κι έξω από αυτόν, με αποτέλεσμα και η συγκεκριμένη εκδήλωση να ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Με σύμμαχο, λοιπόν, τις καλές καιρικές συνθήκες, οι «λιλιπούτειοι» μπαλαδόροι δεκαέξι ακαδημιών όλων των κατηγοριών (μπαμπίνι, προ-τζούνιορ, τζούνιορ και προ-παιδικό) είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα… τσαλιμάκια τους με το τόπι και να σημαδέψουν δίχτυα ουκ ολίγες φορές με σουτ και κεφαλιές πανηγυρίζοντας γκολ, ενώ έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα τουρνουά που θα ακολουθήσουν προσεχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here