«Είναι η πατρίδα μου, είναι στην καρδιά μου, στην ψυχή μου. Ασφαλώς είχα τα συνηθισμένα καθώς μεγάλωσα και στις δύο κοινότητες, πήγαινα τα καλοκαίρια και άλλες εποχές στην πατρίδα μου την Καστοριά, με ανέθρεψαν με περισσή περηφάνια και το πιο σημαντικό ήταν νομίζω η έμπνευση. Νομίζω ότι όπως και σε πολλούς άλλους Έλληνες, ο πατέρας μου, μου είπε για όλους τους Έλληνες, που σημαίνουν τόσο για όλα τον κόσμο. Από τους αρχαίους μέχρι τους πιο σύγχρονους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένου και του παππού μου, που είχε σημαντική συνεισφορά κι αυτό μου έδωσε την πίστη ότι θα μπορούσα κι εγώ να κάνω κάτι. Αν όλοι αυτοί οι Έλληνες τα κατάφεραν, τότε θα μπορούσα κι εγώ. Προσπαθούμε να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο»

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια, ο ομογενής από την Καστοριά, ο οποίος γεννήθηκε και διαμένει στην Αμερική Τζορτζ Γιανκόπουλος, ο συνιδρυτής της φαρμακευτικής Regeneron που βρίσκεται πίσω από το κοκτέιλ αντισωμάτων που χορηγήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μίλησε για την Ελλάδα και την Καστοριά, στο κεντρικό δελτίο του Ant1 και τον Θανάση Τσίτσα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κοκτέιλ έχει δοκιμαστεί σε μόλις 275 ασθενείς, ενώ ο κ. Γιανκόπουλος δηλώνει δικαιωμένος και ικανοποιημένος για το σκεύασμα της εταιρίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here