Ένα αγοράκι 40 ημερών  πέθανε στον ύπνο του στο Ηράκλειο Κρήτης σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένεια είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο για διακοπές και σύμφωνα με το cretapost, βρισκόταν σε φιλικό σπίτι όταν η νεαρή μητέρα πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν το νεογέννητο παιδί της με σκοπό να το θηλάσει.

Δυστυχώς, το 40 ημερών βρέφος δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα ερέθισμα με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως το μικρό αγόρι είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

Το νοσοκομείο διέταξε αμέσως διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως πέθανε από φυσιολογικά αίτια.

«Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για κακοποίηση. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας ήταν πως το 40 ημερών βρέφος υπέστη αιφνίδιο θάνατο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.

Με έξοδα του νοσοκομείου η ταφή

Η υπόθεση έχει πάρει ακόμη τραγικότερες διαστάσεις λόγω του γεγονότος πως η οικογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει στην ταφή του βρέφους.

«Δυστυχώς η οικογένεια δεν μπορεί να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του άτυχου βρέφους με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να προχωρήσει την διαδικασία. Η ταφή θα γίνει με δικά μας έξοδα» ανέφερε ο κ. Τασσόπουλος.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι Αρχές ενώ την υπόθεση ερευνά και η Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: insider.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here