Ο διάσημος ντράμερ πέθανε γαλήνια στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου – Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του

Πέθανε ο θρυλικός ντράμερ των Slipknot, Τζόι Τζόρντισον.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς όμως να διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του. Αναφέρθηκε μόνο ότι έφυγε γαλήνια στον ύπνο του. Διασώστες τον βρήκαν στο σπίτι, όπου έμενε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone, έκαναν πολλές προσπάθειες να επαναφέρουν τον 46χρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η οικογένεια του εκκλιπόντα έγραψε: «Συντετριμμένοι μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα πως ο Τζόι Τζόρντισον, ο δημιουργικός ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης πέθανε γαλήνια στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών. Ο θάνατος του Τζόι άδειασε τις καρδιές μας και ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Όσοι τον γνώριζαν, καταλάβαιναν την ευφυΐα του, την ευγενική προσωπικότητά του, την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και την μουσική. Η οικογένειά του ζητά από τους φίλους, τους θαυμαστές και τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ανάγκη για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή. Η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο και η οικογένεια ζητά από το κοινό να σεβαστεί την επιθυμία των συγγενών».

Ο Τζόι Τζόρντισον ήταν ένα από τα κορυφαία μέλη της μπάντας, καθώς και ένας από τους ιδρυτές της. Βέβαια, το 2013 αποχώρησε από τους Slipknot, όμως όπως εξήγησε ο λόγος της αποχώρησής του ήταν ιατρικός. Συγκεκριμένα, έπασχε από εγκάρσια μυελίτιδα. Έκτοτε, έκανε μερικά βήματα στον χώρο της μουσικής, δημιουργώντας δικά του μικρά σχήματα. 

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here