Ο Γιάννης Πρώιος κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα τεχνικής κατάβασης που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία σημειώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση.

του Θανάση Σταθόπουλου – sportsfeed.gr

Ο Έλληνας σκιέρ, ο οποίος συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έστειλε τα πρώτα μηνύματα στην πρώτη κούρσα, μια ημέρα νωρίτερα, όπου κατέλαβε την 13η θέση.

Την αμέσως επόμενη ο Πρώιος ήταν απλά εκπληκτικός, τερματίζοντας σε χρόνο 1:33.94 (54,19 βαθμοί) με διαφορά 0.28 από τον πρωτοπόρο Ντόμινικ Ζερόχ (Γερμανία), αλλά και μόλις 0.08 από τον Βρετανό Όουεν Βίντερ, ο οποίος ήταν δεύτερος.

Εντυπωσιακή παρουσία είχε και ο Αστέριος Μπάκας, στον αγώνα τεχνικής κατάβασης του Murat Dedeman Cup που φιλοξενείται στο Ερζουρούμ (Τουρκία). Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο Μπάκας κατέλαβε την 6η θέση, ενώ χθες ο Έλληνας σκιέρ έφτασε μια ανάσα από τα μετάλλια κατακτώντας την 4η θέση με χρόνο 1:30.23 (87,26 βαθμοί), γεγονός που του δίνουν προβάδισμα πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-14 Μαρτίου (2020) στο Νάρβικ (Νορβηγία).

Πηγή: sportsfeed.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here