Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αγοραστών ξεκίνησε χθες στο Τορόντο του Καναδά η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το διεθνές και κορυφαίο δημοπρατήριο της Β. Αμερικής, της NAFΑ.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 3,2 εκ. δέρματα, ωστόσο, όμως, η συγκεκριμένη δημοπρασία, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει το βαρόμετρο πώς θα κυμανθούν οι τιμές τη φετινή περίοδο και από τα αποτελέσματα αυτής, αναμένεται να κριθούν οι εξελίξεις της αγοράς και στις υπόλοιπες διεθνείς δημοπρασίες που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δημοπρασία η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, συμμετέχει μεγάλος αριθμός Ελλήνων αγοραστών, ενώ o ανταγωνισμός στην αίθουσα του δημοπρατηρίου προβλέπεται να είναι πολύ ισχυρός, κάτι, που, ενδεχομένως, να οδηγήσει και στην αύξηση τιμών των γουνοδερμάτων, μετά τη σημαντική μείωση που δέχθηκε ο κλάδος (φαρμαδόροι), εξαιτίας της κρίσης των τελευταίων δύο ετών, περίπου.

Η χθεσινή πρώτη ημέρα της δημοπρασίας περιλάμβανε πωλήσεις άγριων γουνοδερμάτων, όπως Coyote (38,000), Ranch Silver Fox (2,500) και Ranch Mutation Fox (4,500), με πωλήσεις 100%.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται στην σημερινή ημέρα όπου θα προσφερθούν συνολικά 1,2 εκ. δέρματα, με την παράσταση να ‘’κλέβουν’’ τα ασυναγώνιστα Black Nafa αρσενικά και Θηλυκά (από 360,000 έκαστος), όπως επίσης από 250,000 Mahogany αρσενικά και θηλυκά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here