Ξεκινούν οι αναγκαίες πρόδρομες εργασίες για το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού, ενός έργου-σταθμού για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αφού αναμένεται να επιλύσει οριστικά τα χρόνια προβλήματα του υπάρχοντος δικτύου. Παράλληλα θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα περιορίσει την κατασπατάληση του νερού από κρυφές διαρροές και παράνομες παροχές.

Στόχος των πρόδρομων εργασιών είναι η επίτευξη της τμηματικής διακοπής της υδροδότησης και η ελαχιστοποίηση στον βαθμό του δυνατού της ταλαιπωρίας των πολιτών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προηγηθεί η αντικατάσταση των βασικών βανών των κομβολογίων (φρεάτια διακοπής κεντρικών αγωγών ύδρευσης), ώστε η υδροδότηση να διακόπτεται ανά περιοχή και όχι συνολικά σε όλη την πόλη.

Έτσι, έχουν επιλεγεί, κατ’ ελάχιστο, 13 κομβολόγια για την αντικατάσταση των οποίων θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την ημέρα διακοπής, τις ώρες και τον αριθμό αυτών που θα αντικατασταθούν.

Οι πρώτες εργασίες θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 13/04/2022, ώστε να αντικατασταθούν οι βάνες των κόμβων:

1) στη συμβολή της οδού Σανταλίδη με την οδό Κυρίμη και

2) στη συμβολή της οδού Τσινικλίδη με την οδό Τραπεζούντος

Η υδροδότηση θα διακοπεί σε ολόκληρη την πόλη και θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 15:00.

Παρακαλούνται οι δημότες να μεριμνήσουν για τη συγκέντρωση της απαραίτητης ποσότητας νερού, ώστε να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την αναστάτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here