Έναν εξαιρετικό και φθηνό τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι Βρετανών ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, πληρώνοντας ελάχιστα χρήματα.

Ο Στιούαρτ Ιβς κι η σύντροφός του Κάιλι Μπέθερας έχουν καταφέρει μέσα στους τελευταίους 18 μήνες, να κάνουν ένα μίνι-γύρο του κόσμου, με το ελάχιστο δυνατό κόστος, καθώς ξοδεύουν κάτι λιγότερο από 7 δολάρια ημερησίως για τα έξοδά τους.

Οι δύο Βρετανοί, όντας μέλη σε ένα φόρουμ εθελοντών εργατών σε βιολογικές καλλιέργειες ανά την υφήλιο, συνδυάζουν τα ταξίδια τους με την εθελοντική τους εργασία,ενώ η ανταμοιβή τους έρχεται με δωρεάν διαμονή και τροφή για όσο διάστημα εργάζονται στις βιολογικές καλλιέργειες.

Έτσι, επωμίζονται μόνο το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων για την μετάβασή τους στον προορισμό τους, ελαχιστοποιώντας τα περιττά έξοδα.

Οι δύο τους εμφανίζονται εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει μέχρι στιγμής, ενώ δηλώνουν πρόθυμοι να συνεχίσουν αυτό το ιδιαίτερο στυλ τουρισμού για όσο καιρό αντέχουν τις πολλαπλές εναλλαγές χωρών κι «εργοδοτών».

Oι δύο τουρίστες – εργαζόμενοι δουλεύουν περίπου έξι ώρες κάθε μέρα,ενώ μέχρι στιγμής έχουν επισκεφθεί την Κούβα, την Αυστραλία, τρεις πολιτείες των ΗΠΑ (Κεντάκι, Καλιφόρνια, Πενσιλβάνια) σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 με άγνωστη -προς το παρόν- ημερομηνία λήξης.

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here