Ντέρμπι Δυτικής Μακεδονίας στην 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Εθνικό Κοζάνης, στο τελευταίο παιχνίδι πριν το κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Η ομάδα μας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας σε ένα ακόμη απόγευμα – γιορτή, στην πιο κρίσιμη και σημαντική αναμέτρηση μέχρι… Την επόμενη.

Την Κυριακή στις 17:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, όπου με την κατάλληλη ώθηση και στήριξη του κόσμου, η ομάδα μας θα δώσει όλες της τις δυνάμεις με μόνο στόχο την νίκη στην φετινή απαιτητική προσπάθεια στα παρκέ της Γ’ Εθνικής.

Αύριο Σάββατο, οι παίδες της ομάδας μας υποδέχονται στις 12 τον Αίαντα Αμυνταίου και στις 14:15 οι κορασίδες αντιμετωπίζουν επίσης εντός έδρας τον Λασσάνη Κοζάνης.
Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 17:00 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 2014 ΟΜΙΛΟΣ a πaoK PS MEOTOTAMA ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ KASIOTAS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ Π.Α.Ο.Κ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ vS ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ GAHITEOE ΟΜLΛΟΣ nαoK IA! LOTAMEAT vs ΔΑΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ Όλοι μαζί κοντά στην ομάδα"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here