Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του με αντίπαλο μια εξαιρετική Μπέτις στην πρεμιέρα του Europa League – Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές δυσκολίες, αλλά και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα – Με 10 παίκτες από το 73′ ο Ολυμπιακός λόγω αποβολής του Τσιμίκα με 2η κίτρινη κάρτα

Ισοπαλία σαν… νίκη για τον Ολυμπιακό στο 0-0 με την Μπέτις στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε μία βραδιά όπου οι Ισπανοί έβαλαν αρκετές δυσκολίες στους Πειραιώτες που όμως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 73′ μέχρι το 95′ (σ.σ. πέντε λεπτά έξτρα χρόνου) λόγω αποβολής του Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός πάντως είχε και φάσεις για γκολ στο ματς ενώ αρκετά παράπονα είχαν οι ερυθρόλευκοι για τη διαιτησία.

Όπως δήλωσε ο Πέδρο Μάρτινς μετά τη λήξη της αναμέτρησης «απέναντι σε μία πολύ καλή ισπανική ομάδα εμείς είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Εκείνοι δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα. Ήταν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Εμείς δεν δείξαμε την ποιότητά μας και η Μπέτις πήρε τον έλεγχο του ματς. Όμως εμείς φεύγουμε με μία περίεργη αίσθηση καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς».

Την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού πιστοποίησε και ο προπονητής της Μπέτις ο οποίος δήλωσε ότι «φυσικά και ο Ολυμπιακός μας προκάλεσε κινδύνους». Ο Κίκε Σετιέν παραδέχθηκε ότι «έχουμε πρόβλημα στην τελική φάση. Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έρθει το γκολ και όταν θα έρθει θα μπορέσουμε και να πάρουμε και τις νίκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here