Με τη συμμετοχή των σημαντικότερων και μεγαλύτερων ελληνικών και ξένων γουνοποιητικών επιχειρήσεων θα ανοίξει τις πύλες της, 7-10 Μαΐου 2020, η 45η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, προσφέροντας την ευκαιρία στους Εκθέτες να αναδείξουν τις νέες κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2020-2021, σε μία διεθνή πλατφόρμα που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από 40 και πλέον χώρες από όλον τον πλανήτη.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, μεγέθους 13.000 τετραγωνικών μέτρων, το διάστημα της Έκθεσης θα μετατραπεί σε ένα διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δράσης, όπου οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ετοίμων ενδυμάτων από γούνα, δέρμα και συνδυασμό υλικών να προμηθευθούν προϊόντα απευθείας από το μοναδικό παραγωγικό κέντρο του Δυτικού Κόσμου, την Καστοριά.

Στην Έκθεση  προσκαλούνται 6.000 εμπορικοί επισκέπτες μέσω των newsletter που αποστέλλουν οι διοργανωτές σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις της βάσης δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, που συνεχώς ανανεώνεται, ενώ οι Eκθέτες προβάλλουν δείγματα των κολεξιόν τους στα social media της Έκθεσης (facebook, Instagram κτλ), τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους σε δεκάδες χώρες.

Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων για τους Εκθέτες ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου με καταληκτική ημερομηνία την 7η Φεβρουαρίου 2020.

Για την κατοχύρωση των χώρων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για την κατάθεση των αιτήσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του οργανωτή (Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς) στα τηλέφωνα: 24670 22353, 23116 και στο e-mail [email protected].

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here