Με δύο απρόοπτα συνεχίστηκε σήμερα(24/8) η προετοιμασία του Άρη στην Καστοριά καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βαλάντης Κουρτίδης αποχώρησαν τραυματίες από την προπόνηση.
Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Άρη στο Αθλητικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε δύο παίκτες να αποχωρούν τραυματίες. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη διάστρεμμα, το οποίο όμως είναι ελαφρύ και άρχισε ήδη θεραπείες ενώ ο Βαλάντης Κουρτίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Από κει και πέρα, οι “κίτρινοι” συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους με ακόμα πιο δυνατούς ρυθμούς καθώς υπό την καθοδήγηση του γυμναστή του Άρη, Παναγιώτη Ζάλογγου και κάτω από την επίβλεψη του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του, ακολούθησαν ένα πρόγραμμα σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια, στο κλειστό γήπεδο της Καστοριάς η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης και σουτ που έκλεισαν τη σημερινή δεύτερη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα, www.scorernews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here