Οι δράστες «άρπαξαν» χρηματικά ποσά και κινητά

Βρήκαν ξεκλείδωτο ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο προαύλιο μιας εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και άρπαξαν από μέσα ένα χρηματικό ποσό και το κινητό του οδηγού, δύο ανήλικοι αλλοδαποί οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας αλλά ο ένας συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο 16χρονος δράστης είχε στην κατοχή του το κλεμμένο κινητό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ωστόσο τα χρήματα είχε πάρει ο 17χρονος αλλοδαπός συνεργός του ο οποίος διέφυγε και αναζητείται. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή κατά συναυτουργία και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο, ενώ σε βάρος των γονέων και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Στο σπίτι μιας 86χρονης στη Λαμία τρύπωσε μέρα- μεσημέρι ένας 15χρονος Ρομά για να κλέψει, αλλά η ηλικιωμένη τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή με άδεια χέρια. Λίγα λεπτά μετά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και στους γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Το ποδήλατο ενός 32χρονου που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στα Γρεβενά έκλεψε ένας ανήλικος αλλοδαπός, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και το εγκατέλειψε σε έναν δρόμο της πόλης, όπου βρέθηκε. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here