Έμφαση στα μέτρα προστασίας και στην αποφυγή του συνωστισμού έδωσαν οι εργαζόμενοι αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από την έκκληση που έκανε στον κόσμο όταν βγήκε στη σκηνή για να τηρηθούν οι αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ζήτησε από τους θαμώνες να είναι προσεκτικοί και κατά την έξοδο τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βέρτης τελείωσε το πρόγραμμα του και καληνύχτισε το κοινό του στις 11:40 το βράδυ, τονίζοντας πως όταν η ώρα δείξει 12:00 πρέπει να έχουν κλείσει οι πόρτες του μαγαζιού.

Ωστόσο, ζήτησε να μην βιαστούν και να αποχωρήσουν σταδιακά κι ας στοιχίσει αυτό στην επιχείρηση.

«Προσπαθήστε να βγείτε έξω χωρίς συνωστισμό. Μην βιάζεστε. Προτιμώ να καθυστερήσουμε πέντε λεπτά παραπάνω αλλά να μην έχουμε συνωστισμό. Κι ας μας γράψουν για 5 λεπτά, δεν πειράζει. Να μην υπάρχει συνωστισμός στην έξοδο. Να σεβαστούμε τους κανονισμούς» είπε χαρακτηριστικά, όπως θα δείτε στο βίντεο του makthes.gr.

Να υπενθυμίσουμε πως για τους παραβάτες του ωραρίου, το πρόστιμο είναι 10.000 ευρώ.Από την άτιμη που ανακοινώθηκε ότι το νυχτερινό κέντρο θα ανοίξει από τις 19:00 για να κλείνει τα μεσάνυχτα, στα social media έγινε «πάρτι» με χιουμοριστικά σχόλια. Όπως φαίνεται τα διάβασε και ο Νίκος Βέρτης, καθώς κατά την διάρκεια της βραδιάς, απευθυνόμενος σε θαμώνες είπε: «Δεν έχουμε freddo espresso»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here