Αδιανόητη καταγγελία από ηλικιωμένο ζευγάρι. Όπως αναφέρουν, έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού σε παραλία της Χαλκιδικής από υπεύθυνο beach bar όταν θέλησαν να κάτσουν με την πετσέτα του στην παραλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι υπεύθυνοι beach bar στην Χαλκιδική στην παραλία Κασταμονίτη τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο στις 10:00 το πρωί, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε τέτοια ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες, σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Ερχεται κι αρχίζει να βρίζει», είπε η 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. “Θα σας πνίξω”, “θα σας πετάξω”, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω “κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;”. Μου δίνει μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», συμπλήρωσε.

H κοπέλα ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

«Κάθισε η γυναίκα του υπεύθυνου, ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω. Να φωνάζει ο άνδρας μου “πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω” και μόλις κάθισε και η γυναίκα του…», είπε η 70χρονη.

Ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από την βαρβαρότητα της επίθεσης, ενώ ο 70χρονος ήταν στο σπίτι με Π, χωρίς να πατάει στο πόδι του, ενώ χρειαζόταν τη βοήθεια της συζύγου του για να πάει στην τουαλέτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here