Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η πτώση του άνδρα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Πολίτες που βρισκόντουσαν στο σημείο κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

«Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, ήταν πολύ αργά» δήλωσε μάρτυρας ο οποίος έφτασε στον Λευκό Πύργο ένα λεπτό μετά την πτώση του άνδρα.

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday «ο άνδρας έπεσε από την οροφή του μνημείου. Προσγειώθηκε σε ένα δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος, για αυτό τον λόγο δεν ακούσαμε το παραμικρό εκείνη την στιγμή. Πάντως φαίνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος στον Λευκό Πύργο και αυτό γιατί δεν τον έψαξε κανείς. Εμείς τρέξαμε και ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν περίπου 20 λεπτά να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν».

Στη θέα των περιπολικών και του ασθενοφόρου αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο για να δει τι συνέβη. Στο άκουσμα του περιστατικού οι πολίτες κοιτούν συγκλονισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο άνδρας.

Να σημειωθεί ότι ο Λευκός Πύργο παραμένει κλειστός τόσο για την είσοδο, όσο και για την έξοδο των επισκεπτών.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here