Tο Redmi Note 7 προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, επιπέδου flagship, χάρη στα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά και την AI Dual Camera των 48MP!

Διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση με κομψή ντεγκραντέ γυάλινη πλάτη και χρώματα που λάμπουν, προσφέροντας μοναδικό θέαμα. Η 6,3” οθόνη (ανάλυσης 2340 x 1080) διαθέτει notch τύπου σταγόνας και ελάχιστο bezel. Και βέβαια, χάρη στο Corning Gorilla Glass 5 το κινητό έχει 4x μεγαλύτερη αντοχή σε πτώσεις, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Οι ενισχυμένες επιδόσεις Redmi Note 7 οφείλεται στον 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660 της Qualcomm, σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τη μπαταρία των 4000mAh, προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε φωτογραφίες όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές σου, παρόμοιες με αυτές που θα έβρισκες σε σύγχρονες ναυαρχίδες.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Με μπαταρία στα 4000mAh δε θα ξεμείνετε ποτέ απο ενέργεια ενώ θα μπορείτε να απολαύσετε προβολές μεγάλης διάρκειας χωρίς άγχος και με πλήρη φωτεινότητα.

ΚΑΜΕΡΑ

Διπλή πίσω κάμερα στα 48MP+5MP και δυνατότητα λήψης 1080p Video. Με το Note 7 οι φωτογραφίες και τα βίντεο περνάνε σε ανώτερο επίπεδο

CPU

Ο 8πύρηνος Snapdragon™ 660 στα 2.20 GHz θα σας συναρπάσει με την ταχύτητα και την απόδοση του σε κάθε διεργασία. Τρέξτε κάθε εφαρμογή με άνεση και ταχύτητα

ΟΘΟΝΗ

Εκθαμβωτική οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση 2340×1080 FHD+ και αναλογία 19.5:9 οπού μπορείς να δουλέψεις άνετα 2 εφαρμογές μαζί!

ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Ταχύτατο ξεκλείδωμα και προστασία του smartphone σου με ένα μόνο άγγιγμα! Απλά καταχωρήστε τα αποτύπωμα σας και η συσκευή σας θα το θυμάται για πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here