Περίπου 20 μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και ήδη πολλά νοικοκυριά έχουν στολίσει τα δέντρα και τους χώρους, σε μια προσπάθεια καλλιέργειας εορταστικού κλίματος, με ζεστασιά και αγάπη!

Πολλοί μάλιστα καταφεύγουν και στην απαραίτητη μουσική επένδυση με τα εκατοντάδες τραγούδια που είναι γραμμένα ακριβώς για αυτήν την εποχή! Τραγούδια αγαπημένα, χιλιοτραγουδισμένα που πάντα βοηθούν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσα σε αυτή την μαγική ατμόσφαιρα, ετοιμάζουν ένα ζεστό ρόφημα, αφού έξω οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, δίπλα στο τζάκι και με το στολισμό και την μουσική εκτοξεύουν την διάθεση στα ύψη!

Κι αν τα τραγούδια αυτά είναι πασίγνωστα και πάντα τέτοιο εποχή βγαίνουν και αυτά από το χρονοντούλαμπο, εντούτοις λίγοι γνωρίζουν την προέλευση τους, την πρώτη τους εκτέλεση ή ακόμα ότι αρκετά από αυτά διαθέτουν και βίντεο κλιπ, είτε από την πρώτη τους εκτέλεση ή την επένδυση τους με εικόνα από κάποια ταινία Αμερικάνικης Παραγωγής ή από κάποιο εορταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα και πάλι από την Αμερική που έμελλε να μείνουν για πάντα έτσι στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας!

Σε ένα βίντεο περίπου 20 λεπτών εντοπίσαμε 10 τραγούδια που εκτός την πασίγνωστη μουσική τους συνοδεύονται και από εικόνα. Η λίστα περιλαμβάνει:

Let it Snow Rosemary Clooney 1954

I’ve Got My Love To Keep Me Warm Frank Sinatra 1950

Button Up Your Overcoat Zelma O’Neal & Jack Haley 1930

Frosty the Snowman Robert Cannon 1953

Winter Wonderland Dick Dale & Alice Lon 1955

Marshmallow World Dean Martin & Frank Sinatra 1967

Suzy Snowflake Norma Zimmer 1953

Βaby, It’s Cold Outside Larry Hooper & Janet Lennon 1963

Moonlight in Vermont Ella Fitgerald & Frank Sinatra 1958

Winter Spike Jones & his City Slickers 1952

Απολαύστε τα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here