Οι ανακοινώσεις της ομάδας για τους παίκτες που παρέμειναν αλλά και αυτούς που ήρθαν ενόψει της νέας σεζόν. Ανανέωσε και ο προπονητής της ομάδας, Μίμης Παπαδόπουλος

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που ανανέωσαν είναι: Νίκος Κοκοβίδης, Αλέξανδρος Μεϊμαρίδης, Ανέστης Παλαιοδήμος, Αργύρης Κράτσιος, Γιώργος Ψωμιάδης, Χρήστος Κρομλίδης, Κωνσταντίνος Καραπαρίδης, Αντρέας Χάντρι, Γρηγόρης Καραμανίδης και Λάζαρος Καραμανίδης.

Ενώ, αυτοί που ήρθαν είναι: Αποστόλης Κουσίδης, Δημήτρης Κοτανίδης, Κυριάκος Αραφαηλίδης, Μανώλης Παπαθανασίαδης, Βαγγέλης Τσακλίδης, Ευσταθιάδης Σπύρος, Γιώργος Μπουτάσης και Θωμάς Νικολάου.

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:

Με τα χρώματα της Αστραπής θα συνεχίσουν για ακόμη μια χρονιά οι ποδοσφαιριστές:
Νίκος Κοκοβίδης
Αλέξανδρος Μεϊμαρίδης
Ανέστης Παλαιοδήμος
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Ανανέωση συνεργασίας για την επόμενη σεζόν με τον Αργύρη Κράτσιο. Ο νεαρός αμυντικός θα φοράει τα χρώματα της Αστραπής για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Είμαστε στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή μας, Μίμη Παπαδόπουλο και τη νέα χρόνια 2021-22.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αποστόλης Κουσίδης και Δημήτρης Κοτανίδης είναι οι πρώτες μεταγραφές της Αστραπής για τη φετινή σεζόν. Οι δυο παίχτες επιστρέφουν στην ομάδα μετά από απουσία αρκετών χρόνων.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς

Ακόμα τέσσερις ανανεώσεις και μία μεταγραφή για την ομάδα μας.
Συγκεκριμένα τη φανέλα της Αστραπής θα φοράνε και τη νέα χρονιά οι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Ψωμιάδης, Χρήστος Κρομλίδης, Κωνσταντίνος Καραπαρίδης και Αντρέας Χάντρι.
Ο νεαρός Κυριάκος Αραφαηλίδης είναι η νέα μεταγραφή της ομάδας μας, ο οποίος τις προηγούμενες χρονιές αγωνίζονταν στις Ελπίδες Μεσοποταμίας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.

Ανανέωση συνεργασίας με Γρηγόρη Καραμανίδη.
Στην ομάδα της καρδιάς του θα συνεχίσει για 11η συνεχόμενη σεζόν ο πολύπειρος και επι σειρά ετών αρχηγός Γρηγόρης Καραμανίδης.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!

Η Αστραπή Μεσοποταμίας ανακοινώνει την επιστροφή του Μανώλη Παπαθανασίαδη στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας.
Ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Η Αστραπή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιθετικό της, Λάζαρο Καραμανίδη για τη νέα χρόνια.
Ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Η Αστραπή Μεσοποταμίας ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων νεαρών παιχτών. Συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Τσακλίδης, Ευσταθιάδης Σπύρος, Γιώργος Μπουτάσης και Θωμάς Νικολάου θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Αστραπής τη σεζόν 2021-22. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here