Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός αποτελεί και μάλιστα το διπλό βραβείο που κατέκτησε το Καστοριανό εκτροφείο γουνοφόρων ζώων  “Top Farm” –που εδρεύει στους Αμπελόκηπους – σε ετήσιο διαγωνισμό γουνοδερμάτων που διοργάνωσε στην Πολωνία το διεθνές δημοπρατήριο Kopenhagen Fur.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν αρκετά ευρωπαϊκά εκτροφεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολωνία τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια αύξηση ποσότητας γουνοδερμάτων αποτελώντας την δεύτερη χώρα σε παραγωγή δερμάτων.

Στις διάφορες κατηγορίες δερμάτων που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό το Καστοριανό εκτροφείο γουνοφόρων ζώων  “Top Farm”, ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα που κατάφερε να κατακτήσει δύο βραβεία για την ποιότητα δερμάτων που παράγει.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε το Α’ βραβείο στα White Males Velvet και White female velvet και το Β’ βραβείο στα Brown Males Velevet , Brown Females Velvet , Mahogany Males Velvet και Mahogany Females Velvet.

Αναμφίβολα, το γεγονός αυτό γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στη Ελλάδα.

Στην φωτογραφία ο εκπρόσωπος της Kopenhagen Fur στην Ελλάδα Λεωνίδας Μπούτης απονέμει τα βραβεία στον ιδιοκτήτη του εκτροφείου ‘’Top Farm”, Τάσο Μιχαλόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here