Οι ιθύνοντες του Doctor Who, έγραψαν ιστορία στη σειρά καθώς ο 13ος «γιατρός» θα είναι γυναίκα, για πρώτη φορά στα χρονικά της μακροβιότερης σειράς του BBC!

Η Τζόντι Γουίτακερ, πρωταγωνίστρια στην εξαιρετική δραματική σειρά Broadchurch, πήρε το ρόλο και συγχρόνως τη σκυτάλη από τον Πίτερ Καπάλντι.

Αποτέλεσμα εικόνας για jodie whittaker

Η 35χρονη Αγγλίδα είναι η πρώτη γυναίκα που θα παίξει τον Doctor Who, ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου χρονοταξιδιώτη που ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο μέσα σε έναν τηλεφωνικό αστυνομικό θάλαμο, το TARDIS.

Η σειρά παίζεται από το 1963 στην βρετανική τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια, από το 2005 οπότε αναβίωσε ύστερα 16 χρόνια διακοπής, έχει αποκτήσει χιλιάδες νέους φανατικούς θαυμαστές.

Οι παραγωγοί της σειράς έχουν αλλάξει πολλές παραδόσεις με μεγάλη επιτυχία και φέτος έμοιαζε σχεδόν σίγουρο πως θα έδιναν τον ρόλο σε γυναίκα.

H Τζόντι Γουίτακερ μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της λέγοντας πως είναι ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα μεγάλη περιπέτεια.

«Αισθάνομαι πως με έχει συνεπάρει το συναίσθημα ευτυχίας ως γυναίκα, ως φεμινίστρια και ως ηθοποιός. Υπόσχομαι στους φαν της σειράς πως δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για την επιλογή μου», είπε η 35χρονη ηθοποιός.

Πηγή: gr.euronews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here