Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις το διεθνές δημοπρατήριο της Kopenhagen Fur πραγματοποίησε την Δευτέρα τα εγκαίνια επέκτασης κατά 30.000 τ.μ. των εγκαταστάσεών του στο Glostrup της Δανίας.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του δημοπρατηρίου οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις του δημοπρατηρίου λόγω της αύξησης παραγωγής δερμάτων των τελευταίων ετών αλλά και των αυξημένων αναγκών, δεν επαρκούσαν και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε σημαντική αύξηση κατά 30.000 τ.μ. των κτιριακών εγκαταστάσεών τους, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ενώ εκεί θα μεταφερθούν και τα γραφεία διοίκησης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με κάθε επισημότητα με κοπή κορδέλας, παρουσία όλων των πελατών που βρίσκονται  στην Κοπεγχάγη και συμμετέχουν στην δημοπρασία Ιουνίου.

Μετά την κοπή κορδέλας των εγκαινίων ακολούθησε ένα εξαιρετικό Fashion show με προϊόντα του Kopenhagen Fur, ενώ αργότερα οι καλεσμένοι απόλαυσαν και διασκέδασαν με τη μουσική συναυλία του Δανέζικου συγκροτήματος INFERNO καθώς και μουσική με DJ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here