Με… γυαλάδα στα μάτια, ένεκα της μεγάλης τους νίκης με σκορ 5-0 επί του Κάστορα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, θα μεταβούν στους Αμπελόκηπους οι «κυανόμαυροι» του Νταηλάκη, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους ουραγούς στη βαθμολογία «μαυραετούς» της Δόξας.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Στο εν λόγω παιχνίδι, το κίνητρο για τη νίκη, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μεγαλύτερο για τη Δόξα, που- εκ των πραγμάτων- «καίγεται» για τη συγκομιδή πόντου ή πόντων, ώστε να αναπτερώσει τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο, μόνο αδιάφορος για τη νίκη δεν δηλώνει ο Νταηλάκης, που θέλει να φύγει «ασκόνιστος» από τους Αμπελόκηπους, προκειμένου να παραμείνει στην 4η θέση ή με ένα τυχόν… στραβοπάτημα του Γράμμου στην κόντρα του με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, να τον πιάσει στη βαθμολογία ή και να τον ξεπεράσει.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο ο Νταηλάκης είχε επικρατήσει στην έδρα του με σκορ 2-1 των «μαυραετών», οι οποίοι, να σημειωθεί, ότι στο σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι δεν έχουν ένα καλό «εξάρτημα» στη… μηχανή τους, τον Ναούμ Μιχαλόπουλο, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Δόξα Κορησού .

Σε ό, τι, τώρα, σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «over», έχοντας επηρεαστεί από το σκορ του α’ γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here