Είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2016 και τώρα ο χειρότερος εφιάλτης των σεναριογράφων του Game of Thrones γίνεται ίσως ξανά μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ολόκληρο το σενάριο της έβδομης σεζόν της σειράς έχει διαρρεύσει στο Ίντερνετ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η India Express το σενάριο του 7ου κύκλου της σειράς του ΗΒΟ που καθηλώνει, Game Of Thrones, κυκλοφορεί ελεύθερο στο Reddit αρκετό καιρό πριν την πρεμιέρα του στις 16 ιουλίου του 2017.

Το 2016 ο redditor ‘awayforthelads’ ξεκίνησε ένα thread γεμάτο από αναφορές στην πλοκή της έβδομης σεζόν.

Αν και η αντίδραση του ΗΒΟ ήταν σχεδόν ανύπακρτη κανείς δεν επιβεβαίωσε ποτέ αν όλα όσα αναφέρθηκαν στο thread ισχύουν ή όχι. Ο λογαριασμός κατέβηκε από τη διαδικτυακή κοινότητα και το “έγκλημα” είχε περάσει στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα.

Ένας νέος redditor, ο ‘awayfortheladspart2’ ξεκίνησε το δικό του thread με αναφορές στην πλοκή αλλά και ολόκληρα κομμάτια από το σενάριο των εφτά επεισοδίων του έβδομου κύκλου.

Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για hoax ή αν όντως ο redditor έχει πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο των ιδεών που γεννάνε την πλοκή στο Ουέστερος.

Αυτά είναι όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα και απειλούν τις εκπλήξεις του GoT. Προσοχή, ακολουθούν spoilers.

Όσα (ίσως) συμβούν

gotspoil
Η μητέρα των δράκων επιτέλους ολοκληρώνει την σχέση της με τον Jon Snow.
Το τοίχος πέφτει.
Η Arya σκοτώνει τον Littlefinger.
Ο Jon Snow αναγνωρίζεται ως Targaryen.
Oι White Walkers παίρνουν τον έλεγχο ενός εκ των δράκων της Dany.
Η Danaerys Targaryen και ο Tyrion Lannister φτάνουν στο Dragonstone όπου και συναντούν τον Jon Snow.
Η Arya Stark και ο αδελφός της Bran επιστρέφει στο Winterfell.
Ο Jamie Lannister σπάει τη συμμαχία με την αδελφή/ερωμένη του Cersei για τον Snow.

H ύποπτη στάση του HBO

Όταν διέρρευσαν σημαντικά στοιχεία για την πέμπτη σεζόν της σειράς, το δίκτυο είχε κάνει μεγάλη φασαρία και έψαξε διεξοδικά για τους υπευθύνους. Αυτό δεν ισχύει στις διαρροές της έβδομης σεζόν. Πέρα από την ύποπτη, σχεδόν μηδενική αντίδραση των παραγωγών πολλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για διαρροές από το ίδιο το HBO.

Ο ηθοποιός Alexander Siddig, που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Doran, έχει άφησε υπόνοιες πως το κανάλι ήταν υπεύθυνο για την διαρροή της πέμπτης σεζόν.

Ο ίδιος υποπτευόταν “εσωτερική δουλειά” για να κρατηθεί ψηλά το ενδιαφέρον. Και το Watchers on the Wall, το σάιτ που έδωσε την είδηση για τον Jon Snow, έκανε λόγο για αστείο του δικτύου, που μάλιστα κυκλοφόρησε και φωτογραφίες του Jon σε παραλία με δράκους.

Το Redditor επίσης υποστηρίζει πως οι εξελίξεις δίνονται στο φως από την ίδια την παραγωγή του.

«Είναι πολύ πιθανό όποιος κάνει τις διαρροές να ξέρει μερικά πράγματα και να επινόησε τα υπόλοιπα. Ίσως απλά μάντεψε μερικά, αλλά έκανε λάθος. Ή ίσως είναι κάποιος που ξέρει πολλά και θέλει να οδηγήσει εξ επί τούτου σε λάθος δρόμους για να κρύψει μεγάλα νέα και αποκαλύψεις».

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή από την πιθανότητα να είναι το ίδιο το HBO πίσω από τις πληροφορίες, μέχρι να είναι ακόμη μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη κατά των εκατομμυρίων φαν της σειράς.

Πηγή: www.cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here