Πέντε ομάδες του νομού μας ενισχύουν με παίκτες τους, τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την «μάχη» της Γ΄ ΕΘνικής!

Για πρώτη φορά, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε μια τέτοια κίνηση από τις ομάδες της περιοχής μας, να ενώνονται με κοινό σκοπό, την ενίσχυση της Καλλιθέας και ταυτόχρονα του Καστοριανού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η Αστραπή Μεσοποταμίας, η Δόξα Κορησού, ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ο ΑΟ Κάστωρ και ο ΑΣ Νταηλάκης παραχώρησαν στους «κυανοκίτρινους» τον Γρηγόρη Καραμανίδη, Γρηγόρη Κοσμίδη, Πάολο Ταρέλλι, Διονύση Μηλιάτη, Λευτέρη Μηλιάτη, Σάκη Καρανάσιο, Γρηγόρη Πίτα και Κυριάκο Σαββόπουλο, έτσι ώστε, να μπορέσουν να συμμετέχουν πιο ενισχυμένοι στην επανέναρξη της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας:

Η Διοίκηση του ″Μέγα Αλέξανδρου″ Καλλιθέας, ευχαριστεί τους Συλλόγους:
Α.Σ. Αστραπή Μεσοποταμίας
Δόξα Κορησού
ΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο ΚΑΣΤΩΡ
Α.Σ. Νταηλάκης
για τις παραχωρήσεις των Ποδοσφαιριστών: Καραμανίδη Γρηγόρη, Κοσμίδη Γρηγόρη, Ταρέλλι Πάολο, Μηλιάτη Διονύση, Μηλιάτη Λευτέρη, Καρανάσιο Σάκη, Πίτα Γρηγόρη και Σαββόπουλο Κυριάκο,
προκειμένου να εμφανιστεί η Ομάδα μας ακόμα πιο ενισχυμένη στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τέτοιες ενέργειες, με την συνεργασία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ΜΌΝΟ ΚΑΛΌ μπορούν να προσφέρουν στην εξέλιξη του Καστοριανού Ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here