Ήταν αδελφός του συνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου – Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Πολύ γνωστός στην κοινωνία του Αγρινίου, ήταν ο ιερέας που βρέθηκε νεκρός από την καταστροφική φωτιά στην Ανατολική Αττική.

Ο π. Σπυρίδων Παπαποστόλου ήταν επί μακρά σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, αδελφός του Αγρινιώτη μουσουργού Δημήτρη Παπαποστόλου, καταγόμενος από την Πετρώνα του Βάλτου. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο άτυχος Ιερέας, είχε άριστες σχέσεις και με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών, ο οποίος έχει Καστοριανή καταγωγή.

Σύμφωνα  με πληροφορίες,  ο π. Σπυρίδων ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα όπου είχε καταφύγει για ασφάλεια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική. Είχε εξοχική κατοικία στο Μάτι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τη φωτιά.

Ο εκλιπών ήταν θείος του Προπονητή των Ακαδημιών του Παναιτωλικού, Δημήτρη Θεοδοσίου

Ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου

Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.
Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here