Ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής που δέχθηκε θανάσιμες μαχαιριές έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Έξω από το κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων που έχει μεταφερθεί ο κατηγορούμενος επικράτησε ένταση, καθώς συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να μπουν και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών που τους απώθησαν με μία φυσούνα.

Μάλιστα ο 39χρονος θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας την ώρα που φίλοι και συγγενείς συνοδεύουν μέσα σε κλίμα οργής την 28χρονη στην τελευταία της κατοικία.

Τι θα ισχυριστεί ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος αναμένεται να ισχυριστεί ότι το άγριο έγκλημα του έχει αφετηρία τα ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Αυτό θα είναι το βασικό του επιχείρημα του δράστη και οι δικηγόροι του αναμένεται να προσκομίσουν και υπόμνημα με τους νομικούς ισχυρισμούς.

Οι συνήγοροί του θα παραδώσουν και σχετικά έγγραφα, προκειμένου να ενισχύσουν αυτήν την υπερασπιστική γραμμή. Θα αναφέρουν ότι τουλάχιστον τα επτά τελευταία χρόνια έχει εγκλειστεί αρκετές φορές, είτε εκούσια είτε ακούσια σε ψυχιατρείο λόγω αυτών των προβλημάτων και της εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αιτηθεί στην ανακρίτρια και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο κατηγορούμενος για τις θανάσιμες μαχαιριές σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καλείται να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here