Τελικό σκορ στο γήπεδο Μεσοποταμίας με ακόμη μια άδικη ήττα για την Αστραπή που είχε τον έλεγχο της μπάλας και τις καλές ευκαιρίες καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο με την πρώτη καλή τελική της όταν ο αντίπαλος με ένα πολύ όμορφο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε στο παραθυράκι της εστίας την μπάλα.

Η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας όσο και αν προσπάθησε στον λίγο χρόνο που έμεινε δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό. Η Αστραπή έμεινε με παίχτη λιγότερο μετά από απευθείας κόκκινη του Μηλιάτη.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι συνεχίζουμε δυνατά για την ιστορία της Αστραπής μέχρι τέλους. Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Άρη Φιλιατών από της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια.

Αστραπή Μεσοποταμίας

Αρχική εντεκάδα: Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης Θ., Κράτσιος, Τσακλίδης, Παλαιοδήμος, Μηλιάτης, Αντωνιάδης, Ψωμιάδης, Κουσίδης, Σωτηριάδης και Καραμανίδης.

Αναπληρωματικοί: Κωνσταντίνου, Λαζαρίδης, Πασιώλης, Νικολάου, Παλαιοδήμος Κώστας, Αθανασιάδης, Κοχλιάδης και Αμανατίδης Τάσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here