Η έναρξη λειτουργίας της νέας Σχολής Διαιτησίας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε χθες 13 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης, με τους νέους υποψήφιους διαιτητές μαθητές της Σχολής να παρακολουθούν με ενδιαφέρον το πρώτο μάθημα από τα περίπου 15 που θα χρειαστούν, συνολικά συμμετέχουν 10 νέοι υποψήφιοι διαιτητές.

Τους υποψήφιους διαιτητές καλωσόρισε εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής Τάκης Τριανταφύλλου, τους ευχήθηκε καλή και πετυχημένη φοίτηση στην νέα Σχολή και τους ανέλυσε την εξέλιξη και την προοπτική που μπορούν να έχουν μέσα από την διαιτησία.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Σίμος Σπύρου αφού τους καλωσόρισε αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και το σχεδιασμό της λειτουργίας της Νέας Σχολής, τόνισε την μεγάλη ευκαιρία που έχουν να βελτιωθούν οι νέοι διαιτητές μέσα από τα εκπαιδευτικά μαθήματα και για τους στόχους που πρέπει να έχουν για να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Ακολούθησε στην συνέχεια το πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα από το μέλος της Ε/Δ και Εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Ρόντση Γρηγόρη ο οποίος και αυτός από τη μεριά του τους καλωσόρισε και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες για την Νέα Σχολή και τον τρόπο εκπαίδευσης και αξιολόγησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here