Συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 παραχώρησε ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, για όλες τις εξελίξεις στην Καστοριά.

Αναφορικά με το εάν θα υπάρξει παράταση των μέτρων για την Μεσοποταμία αλλά και συνολικά το νομό Καστοριάς, ο κ. Κορεντσίδης εξήγησε ότι είναι πιθανό να το αποφασίσει η Πολιτική Προστασία, τονίζοντας όμως ότι δεν θέλει να κάνει προβλέψεις.

Για το θέμα των γουνοποιών και όσα ακούγονται περί ευθύνης τους για τη διασπορά του ιού, ο δήμαρχος Καστοριάς, σημείωσε ότι πλήττεται και ο ίδιος τριπλά ως γουνοποιός, πολίτης και πρώην πρόεδρος του «Προφήτη Ηλία», και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι. «Αν το Πρώτο Θέμα γνωρίζει κάτι και έχει επιστημονικές αποδείξεις ας τις καταθέσει σε όποιες Αρχές επιθυμεί», τόνισε.

Τέλος αναφορικά με την ανοιχτή επιστολή του διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς, Γρ. Χάτσιου, ο κ. Κορεντσίδης σημείωσε ότι είναι η ώρα που πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, τονίζοντας ότι στο Νοσοκομείο γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. «Η ουσία είναι να βγούμε νικητές από αυτό που περνάμε», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γρηγόρης Χάτσιος: Ανοιχτή… επίθεση προς κάθε κατεύθυνση

Αποκλειστικό: Εντός Απριλίου η πληρωμή των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Κορωνοϊός: Γιατί υπάρχει απόκλιση στον αριθμό θετικών κρουσμάτων μεταξύ ΕΟΔΥ και Περιφέρειας;

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Εκτιμώ ότι τα μέτρα στην Καστοριά θα παραταθούν – Συνέντευξη

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here