Για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται για την Καστοριά, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η βουλευτής Καστοριάς με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

«Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι αλλά δεν κάνω έτσι» είπε η κ. Τελιγιορίδου αναφορικά με την πρόταση Τζηκαλάγια για έκτακτη παρεκτροπή των μέτρων του κορωνοϊού, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, συμπληρώνοντας πως: «υπάρχουν τόσα θέματα στην Καστοριά και στη χώρα και δεν όρθωσε το ανάστημά του, και το έκανε για τον ΠΑΟΚ. Το “προλαμβάνειν” πρέπει να αφορά τη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών. Το Νοσοκομείο, το φυσικό αέριο, την τεράστια ανεργία, τα λουκέτα»…

Σχετικά με την ψήφιση από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών και σε συνάρτηση με την απάντηση του συναδέλφου της, Ζήση Τζηκαλάγια, ότι δεν είναι επείγον να απαντήσει για το τι θα κάνει στην ψηφοφορία, η κ. Τελιγιορίδου είπε πως: «τώρα δεν είναι επείγον, ήταν όμως όταν ναυλωνε λεωφορεία για τα συλλαλητήρια εναντίον της συμφωνίας. Από Μακεδονομάχοι έγιναν ΒορειοΜακεδονομάχοι. Χαρακτήρισαν τη Συμφωνία ιστορική και έτρεχαν μετά να το μαζέψουν για εσωτερική κατανάλωση. Στη Βουλή θα μετρηθούμε όλοι. Θα αναμετρηθούμε με την Ιστορία».

Η κ. Τελιγιορίδου μίλησε και για το ζήτημα που έχει προκύψει με το πανεπιστήμιο Καστοριάς και την τηλεκπαίδευση αλλά και τον κύριο Τζηκαλάγια ο οποίος έκανε λόγο για «ιπτάμενους καθηγητές», οι οποίοι, όπως είπε, προτιμούν αυτόν τον τρόπο διδασκαλίας στερώντας από την Καστοριά πολύτιμους φοιτητές. Όπως είπε: «με αυτά που λέει ο κ. Τζηκαλάγιας προσβάλλει καταρχάς το εκπαιδευτικό προσωπικό, πρόσβαλει όμως και τη νοημοσύνη μας. Μας λέει ότι θέλει να γίνονται τα μαθήματα δια ζώσης για να μη στερηθεί η Καστοριά φοιτητές, ο άνθρωπος που δεν έκανε καμία κίνηση ως κυβερνητικός βουλευτής για να μην καταργηθούν τα διετή τμήματα και το τμήμα φροντίδας και προσχολικής αγωγής στην Καστοριά, στερώντας τον τόπο από εκατοντάδες φοιτητές. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here