«Παγανιά» για ποδαρικό με το… δεξί βγαίνουν Κάστορας και Νταηλάκης

Έχοντας οι δύο από τις νεανικότερες ομάδες του Καστοριανού ποδοσφαίρου, Κάστορας και Νταηλάκης, αποκλειστεί από τον φετινό θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ., σε αυτό που πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους, δεν είναι άλλο από το να μπούνε σε ρυθμό πρωταθλήματος (Α΄κατηγορία Pizza & Barfood «Η Πάπια»), στην πρεμιέρα του οποίου θα επιδιώξουν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Οι «βυσσινί», λοιπόν, του Παναγιώτη Αντωνίου και οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη, καλούνται το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου να αναμετρηθούν στο γήπεδο της Χλόης, σε ένα παιχνίδι με σκοπό να κάνουν «κτήμα» τους τη νίκη, ώστε, πλην των άλλων, να… ψηλώσουν και ψυχολογικά, ξεχνώντας, παράλληλα, τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο.

Ανατρέχοντας, ωστόσο, στο περσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Χλόης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πως οι «κυανόμαυροι» επικράτησαν των «βυσσινί» με σκορ 0-1.

Λαμβάνοντας, τέλος, το παραπάνω γεγονός υπόψη, αλλά, ταυτόχρονα, και τη δυναμική που απορρέει από τις δύο ομάδες, το σημείο που θα προτείνουμε για στοιχηματισμό είναι το «2».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here