Πεντακόσιοι (500) και πλέον «λιλιπούτειοι» ποδοσφαιριστές- δεκατεσσάρων (14) σωματείων του νομού μας και όχι μόνο- γέμισαν με αισιοδοξία τους ιθύνοντες των ομάδων στις οποίες ανήκουν.

Με σύνθημα, εδώ και έντεκα χρόνια, «το ποδόσφαιρο είναι γιορτή», η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κάστωρ πραγματοποίησε και φέτος το καθιερωμένο θερινό τουρνουά της, το οποίο ξεκίνησε χθες Σάββατο και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή στις εγκαταστάσεις της στη Χλόη, όπου πεντακόσιοι και πλέον «λιλιπούτειοι» μπαλαδόροι δεκατεσσάρων σωματείων (13 του νομού μας κι ενός από τη Γαλατινή) άδραξαν της ευκαιρίας να χαρούν με την ψυχή τους τις κλωτσιές και τις κεφαλιές που… έριξαν στη στρογγυλή θεά, θέλοντας, παράλληλα, να μιμηθούν τις ενέργειες των «αστέρων» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν στη γιορτή της μπάλας στα γήπεδα της Ρωσίας από 14 Ιουνίου και για έναν γεμάτο μήνα.

Το διήμερο, λοιπόν, 2 και 3 Ιουνίου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο. Κάστωρ είχε την τιμητική της, φιλοξενώντας στο γήπεδό της σχεδόν όλες τις Ακαδημίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας: Κρόνου, Παναργειακού, Νταηλάκη, Μεσοποταμίας, Καλλιθέας, Αμπελοκήπων, Μαυροχωρίου, Κορησού, Ορεστιάδας, Γραμμοχωρίων, Πενταβρύσου, Δισπηλιού και μία από τη Γαλατινή, οι περισσότερες των οποίων συμμετείχαν με τέσσερα  τμήματα (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι).

Για απόλυτα επιτυχημένη και φέτος διοργάνωση από πλευράς Α.Ο. Κάστωρ, έγινε λόγος από όλους τους υπεύθυνους των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο 12ο τουρνουά, εξαίροντας τις προσπάθειες τόσο της διοίκησης του Κάστορα όσο και των προπονητών του κ.κ. Παναγιώτη Αντωνίου, Ηλία Κυβεντίδη και Μίμη Μπαχαδέρογλου, τονίζοντας πως όλα άγγιξαν το τέλειο σε επίπεδο εγκαταστάσεων αλλά και παροχής υπηρεσιών.

Τέλος, τα παιχνίδια που διεξήχθησαν και τις δύο ημέρες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθότι αυτό που επεδίωκαν άπαντες ήταν να δώσουν σε αυτά τα παιδάκια τη χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της sentra.com.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here