Στην Εθνική Ομάδα Στίβου Under 20 κλήθηκε ο 17χρονος Γιώργος Αυγερινός από το Άργος Ορεστικό, ο οποίος ήδη φέρει στο στήθος του το Εθνόσημο και ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία για την πρώτη του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα χρώματα!

Ο νεαρός αθλητής από το Άργος Ορεστικό, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ένα χρόνο από τότε που τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από το Run Greece Kastoria, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση, κλήθηκε πριν λίγο καιρό και επίσημα από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κ20. Η γνωριμία τους έγινε στα Τρίκαλα, όπου ο Γιώργος Αυγερινός, καθοδηγούμενος από τον προπονητή του Χρήστο Δήμου, συμμετείχε στους εκεί αγώνες, καταφέρνοντας να τερματίσει 5ος.

Ήδη, πέρα από το Run Greece Kastoria, έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες δρόμους σε όλη την Ελλάδα, από όπου και απέσπασε διακρίσεις. Θεωρείτε δε φαινόμενο, καθώς ξεκίνησε σε πιο μεγάλη, από ότι συνήθως ηλικία, την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, γεγονός που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για κάτι παροδικό. Όμως, το πείσμα του, η άψογη συνεργασία με τον προπονητή του και οι συνεχείς διακρίσεις τους, του εξασφάλισαν μια πρόσκληση, την οποία και αποδέχτηκε, στην Εθνική Ομάδα Στίβου.

Μάλιστα ο νεαρός αθλητής, τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Ιταλία, όπου θα τρέξει για πρώτη φορά με το Εθνόσημο της Ελλάδας σε αγώνες.

Η ομάδα της sentra.com.gr του εύχεται κάθε επιτυχία!

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here