Την έναρξη εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Καστοριάς σηματοδότησε η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, και του αναδόχου, προκειμένου ένα ακόμη κτίριο του Δήμου να αποκτήσει «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του Σκαπέρδειου Δημοτικού Μεγάρου θα γίνει τμηματικά, ανά πτέρυγα προκειμένου να συνεχιστεί με τη λιγότερη δυνατή όχληση η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και η εξυπηρέτηση των πολιτών από αυτές.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 969.260 ευρώ και έρχεται σε συνέχεια των ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων του Δήμου Καστοριάς, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει εργασίες στα κτίρια του 1ου – 2ου Γενικού Λυκείου, του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς,  του 4ου Γυμνασίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς.

«Οι ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοτικών κτιρίων ήταν μια απαραίτητη παρέμβαση για τον Δήμο Καστοριάς, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται πράξη. Αυτά ήταν τα πρώτα κτίρια που προγραμματίσαμε, ενώ σε δεύτερη φάση, στην επόμενη προγραμματική περίοδο, θα γίνουν έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε 12 ακόμη σχολικές μονάδες», εξήγησε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here