Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στην Αθήνα το Annual General Meeting της International Fur Federation.

Το παρών στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, έδωσαν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης, η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ευφροσύνη Ντιό.

Για ακόμη μια φορά οι πολιτικοί φορείς απηυθύναν από το βήμα της γενικής συνελεύσεως μήνυμα στήριξης προς τον κλάδο της γουνοποιίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Ms. Maria Spyraki, Member of uropean Parliament Ms. EfrosiniDi Chairman of he Board the Region of Western Macedonia Mr. Giorgos Amanatidis, Member of Greek Parliament"Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που κάθονταιΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "Chairman of the Board of the Region of onia anatidis, Member of Greek Parliament XOW OCRTOT"Μπορεί να είναι εικόνα οθόνη και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here