Απίστευτη επιτυχία των ανδρών της Αστυνομίας του τμήματος Άργους Ορεστικού, οι οποίοι σε χρόνο ρεκόρ, περίπου σε 4 με 5 ώρες, κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη της μεγάλης κλοπής σε βάρους του πρακτορείου του ΚΤΕΛ στο Άργος Ορεστικό.

Όπως αποκλειστικά μετέδωσε λίγο νωρίτερα, η sentra.com.gr κατά τα ξημερώματα έγινε μετά από διάρρηξη παραθύρου, κλοπή στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς, στο Άργος Ορεστικό, με τον δράστη να αποσπά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο οι άνδρες της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, ρίχτηκαν αμέσως στο… κυνήγι για τον εντοπισμό και την σύλληψη το. Η αστραπιαία αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων τους οδήγησε άμεσα στον δράστη, τον οποίο εντόπισαν να κινείται μέσα στην πόλη του Άργους Ορεστικού, προχωρώντας στην άμεση σύλληψη του.

Κατά τις πληροφορίες μας, πρόκειται για 29χρονο άντρα, με καταγωγή από την Βουλγαρία, προσωρινό κάτοικο του Άργους Ορεστικού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλοπιμαίο ποσό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] καταφέρνοντας να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Ωστόσο και εδώ ο δράστης, μετά από λίγε ώρες συνελήφθη, …της πόλης και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη, ενώ το ποσό […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here