Για τις 9 Μαϊου αναβλήθηκε η δίκη του συζυγοκτόνου του Βελβεντού Τάσου Τσιουχάρα και συγκρατούμενου του, οι οποίοι κατηγορούνται πως σχεδίαζαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη στη μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου, Παρασκευή.

Σήμερα, Τετάρτη, οι δυο κατηγορούμενοι κάθισαν από κοινού στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά και συγγενικών προσώπων και των δυο πλευρών.

Τόσο αμέσως μετά την ανακοίνωση της έδρας για την αναβολή εκδίκασης, όσο, κυρίως, κατά την έξοδο του Τάσου Τσιουχάρα από το κτίριο των δικαστηρίων, συγγενείς της Ανθής προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και τον αποδοκίμασαν έντονα με ύβρεις, ζητώντας δικαιοσύνη για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας των τριών παιδιών, τα οποία μετά το τραγικό περιστατικό ζουν στον Πειραιά με τη γιαγιά τους.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η συνήγορος υπεράσπισης Ασημίνα Μαγγόλα χαρακτήρισε ως “κατασκευασμένη” την κατηγορία, κάνοντας λόγο για ψεύδη, ενώ άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι επιχειρούν να βάλουν “ανυπέρβλητα εμπόδια” στην προσπάθεια του Τάσου Τσιουχάρα να κριθεί στο Εφετείο ως ένοχος εν βρασμώ ψυχής και όχι εκ προμελέτης, όπως του έχει αποδώσει η πρωτόδικη απόφαση, που επέσυρε και την καταδίκη του σε ισόβια.

 

Κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες συγγενών της Ανθής Λινάρδου αποχώρησε λίγο πριν τις 12:00 της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018 ο Τάσος Τσιουχάρας από τα Δικαστήρια των Γρεβενών.

kozanlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here