Το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρου Θάνου και συνεργάτη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα για το project τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Η καταγραφή και ανάδειξη της πολιτιστικής διαδρομής «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» είναι μέρος του προγράμματος που υλοποιεί το Υπουργείο Πολιτισμού με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε πρώτη φάση και την επέκτασή του στις υπόλοιπες περιοχές που πέρασε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος.

Η επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής μας να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας, συνδέεται άρρηκτα και με το πέρασμα του Χριστιανισμού στον Ευρωπαϊκό χώρο, με πρώτους σταθμούς πόλεις της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η υλοποίηση του προγράμματος αυτού θα φέρει επιπρόσθετα ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και θα προσελκύσει πιστούς από ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο.

Βήμα – βήμα και συντονισμένα καθιστούμε τη Μακεδονία μας αναπτυξιακό κέντρο των Βαλκανίων και της Ευρώπης.   

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here