Παίκτης της Φλώρινας θα είναι την νέα αγωνιστική σεζόν ο Φοίβος Γυμνόπουλος, αφού ανακοινώθηκε κι επίσημα απο την διοίκηση.

“Ευχαριστώ την Διοίκηση κ τον προπονητή του ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για την προσπάθεια τους να με φέρουν στην Φλώρινα. Ευχαριστώ, όμως, πολύ έναν τεράστιο επιχειρηματία που όταν διάβασα το βιογραφικό του ενθουσιάστηκα αλλά μόλις τον γνώρισα και μιλήσαμε τον θαύμασα:
Τον Κύριο Νικόλαο Λούστα ιδιοκτήτη της εταιρείας Μega yeeros. Με έπεισε να επιστρέψω στην Φλώρινα με την αγάπη του για την πόλη. Την σεμνότητα του κ με τα λόγια αναγνώρισης κ σεβασμού προς το πρόσωπο μου. Στόχος μου είναι με αγάπη,συνέπεια και προσπάθεια ολοι μαζί να κάνουμε την πολη μας, να καθιερωθεί πανελλαδικά στον χώρο του μπάσκετ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H MEΓAΛH EΠIΣTPOΦH KATAΦEPE H ΦΛΩPINA NA KANEI THN YΠEPBAΣH ΓIA THN KATHΓOPIA K NA ENTAΞEI ΣTO ΔYNAMIKO THΣ TON ΠOΛYΠEIPO ΠΛEIMEIKEP ΦOIBO ΓYMNOΠOYΛO O ΦΛΩPINIΩTHΣ ΓKAPNT EΠIΣTPEΦEI ΣTHN OMAΔA ΠOY EKANE TA ΠPΩTA TOY MΠAΣKETIKA TOY BHMATA ΓIA NA ΠPOΣΘEΣEI EMΠEIPIA ΠOIOTHTA K ΠAΘOΣ ΣTHN HΔH ΠEPIΦEPEIAKH ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΓPAMMH THΣ.TON KAΛΩΣOPIZOYME K EYXOMAΣTE OΛOI MAZI NA ΦTAΣOYME THN OMAΔA THΣ ΠOΛHΣ MAΣ ΨHΛA”

gimnopoulos

ebasket.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here