Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κλιμάκιο της εταιρίας ελέγχει το υδραγωγείο της περιοχής

Θεολόγος Ηλιού, makthes.gr

Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ συνεχίζει να ελέγχει το υδραγωγείο στην περιοχή των Μετεώρων, για να διαπιστωθεί αν ο παράξενος ήχος και η δόνηση εδάφους προέρχεται από αυτό.

Ήδη έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρεις ελέγχους στη συγκεκριμένη δεξαμενή της ΕΥΑΘ και σήμερα το πρωί έγινε εκ νέου έλεγχος, ύστερα από την αυτοψία που έκαναν τεχνικοί της εταιρείας και χθες το βράδυ την ώρα που ακουγόταν ο θόρυβος.

Μέχρι στιγμής, η ΕΥΑΘ αναφέρει πως δεν διαπιστώνεται ότι ο ήχος προέρχεται από το υδραγωγείο, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά το υδραγωγείο δεν διαθέτει μηχανισμό αλλά δουλεύει με την βαρύτατα.

Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα στις οδούς Κηφισίας και Ακροπόλεως, πραγματοποιούν κάθε βράδυ «περιπολίες» και διαπιστώνουν ότι ο ήχος είναι πιο έντονος στο υδραγωγείο. Μάλιστα, όπως λένε κάτοικοι στο makthes.gr, ο ήχος και η δόνηση στους δρόμους είναι πιο αισθητοί στην μεριά που είναι περασμένοι οι αγωγοί ύδρευσης. Δεν αποκλείεται όμως να σχετίζονται και οι αγωγοί αερίου, καθώς σχετικά πρόσφατα έγιναν εργασίες, αν και η αρμόδια εταιρεία επίσης αναφέρει πως δεν διαπιστώθηκε ότι ο ήχος προέρχεται από τους αγωγούς αερίου.

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε πως ακουγόταν χθες το βράδυ ο ήχος στην περιοχή των Μετεώρων. Οι κάτοικοι ξαγρυπνούν κάθε βράδυ, καθώς υπάρχουν αρκετοί που νιώθουν ότι ο ήχος βρίσκεται ακόμα και μέσα στο σπίτι τους.

Εντός της ημέρας ίσως να υπάρχει νέα ενημέρωση της ΕΥΑΘ για τις πρωινές μελέτες που έγιναν στο υδραγωγείο στα Μετέωρα.

metewra-thoryvos-elegxos1.jpg
metewra-thoryvos-elegxos2.jpg

ΠΗΓΗ: makthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here