Στόχος του Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι φτάσει τις τρεις Ευρωλίγκες, όσες δηλαδή έχουν οι θρύλοι Διαμαντίδης και Σπανούλης, όπως είπε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα!

Ανυπόμονος να ξεκινήσει στη νέα Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος τόνισε πως θέλει να κατακτήσει και τρίτο τίτλο στη διοργάνωση, προκειμένου να φτάσει στους θρύλους –όπως του χαρακτήρισε- Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Απόσπασμα από το blog του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Έπαιζα κανονικά όταν ξεκίνησε η Ευρωλίγκα το 2000 και από τότε έχει βελτιωθεί πολύ. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και με τη νέα δομή της, επισφραγίζεται η ευρωπαϊκή λίγκα. Όλοι ανυπομονούν να δουν πως θα πάει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχει. Είμαι χαρούμενος που είχα και συμβολή στη λίγκα για να γίνει καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά, η Ευρωλίγκα βοήθησε και μένα να γίνω καλύτερος παίκτης, χωρίς αμφιβολία και γι’ αυτό θέλω να την κατακτήσω ξανά πριν αποσυρθώ. Ήταν προνόμιο για μένα που πανηγύρισα δύο Ευρωλίγκες, αλλά θα ήθελα μία ακόμη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν τρεις τίτλους και γι’ αυτό θέλω να φτάσω αυτούς τους θρύλους. Κατέκτησα την Ευρωλίγκα του 2003 και το 2010 και να κατακτήσω και του 2017 θα είναι μία κάθε επτά χρόνια».

sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here