Η Netflix είναι έτοιμη να αφήνει τον θεατή να επιλέγει το πώς θα τελειώνει μια σειρά ή ένα έργο.

Σύμφωνα με το Bloomberg η εταιρεία δημιουργεί μια ειδική ομάδα που θα αφήνει τους θεατές να επιλέγουν το σενάριο ενός επεισοδίου ή ακόμη και μια ολόκληρης ταινίας. Η Netflix σχεδιάζει να ξεκινήσει πιλοτικά αυτή την υπηρεσία πριν το τέλος του έτους.

Οι θεατές θα μπορούν να επιλέξουν την επόμενη ιστορία ενός επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς «Black Mirror». Η βραβευμένη με Emmy σειρά είναι γνωστή γιατί σε κάθε επεισόδιο διερευνά τις κοινωνικές επιπτώσεις της τεχνολογίας. Η πέμπτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρει το Bloomberg η νέα υπηρεσία αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Netflix στον δρόμο για την διαδραστική τηλεόραση. Καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται παγκοσμίως αναζητά νέους τρόπους για να προσελκύει κοινό και ένας απ’ αυτούς είναι και η δημιουργία μιας φόρμουλας που θα μπλέκει τις ταινίες και τις σειρές με τα βιντεοπαιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά επεισόδια μια σειράς κινουμένων σχεδίων για παιδιά που δίνουν επιλογές στον θεατή.

Πηγή: insider.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here