Σε συνέχεια της δημοπρασίας Μαρτίου της Saga Furs και το αυξημένο ενδιαφέρον για αγορά γουνοδερμάτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους αγοραστές μας την ευκαιρία να προμηθευτούν γουνοδέρματα αλεπούς μέσω Private Treaty που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 16 Απριλίου.

Η προσφορά θα αποτελείται αποκλειστικά από δέρματα Silver fox, Golden Island fox, Various Silver foxes και διάφορες mutation foxes που παρέμειναν απούλητες. Άλλοι τύποι αλεπούδων καθώς και Finnraccoon δεν θα  είναι διαθέσιμες μέσω Private Treaty.

Μπορείτε να δείτε την προσφορά και τους καταλόγους με τις αποσυρθείσες τιμές της δημοπρασίας Μαρτίου στον ιστότοπο της Saga Furs, στην ενότητα ‘Auctions’ – ‘Private treaty‘. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Axel Volinsky μέσω email: axel.volinsky@sagafurs.com

Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψιν  ότι τα δέρματα μέσω του private treaty, πωλούνται για άμεση χρήση και θα πρέπει να πληρωθούν εντός μίας εβδομάδας από την παραλαβή του τιμολογίου.

Τώρα που η αναπαραγωγική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα υπάρξει σημαντική μείωση στην παραγωγή των Silver fox.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here