Ήρθε επιτέλους η ημέρα για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας υποδέχεται σήμερα Σάββατο (27/11) στις 20:30 τον Εθνικό Κοζάνης στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΔΥΜ. Οι παίκτες του Ζήση Τζιλίνη παρουσιάζονται… επίσημα στο φίλαθλο κοινό της Μεσοποταμίας και της Καστοριάς και καλούν όλο το φίλαθλο κοινό στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Αντίπαλη ομάδα σήμερα ο Εθνικός Κοζάνης. Μια ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Μια ομάδα επίσης αήττητη μέχρι στιγμής όπως και ο ΠΑΟΚ μας.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό στο κλειστό της Μεσοποταμίας να στηρίξει την προσπάθεια σε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση.

Για την είσοδο στο γήπεδο δεν ξεχνάμε πως είναι υποχρεωτικό: Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid – 19 ήπιστοποιητικό νόσησης covid 19,για τους ανήλικους φίλους μας από 4 – 17 ετών μπορούν να μπουν στο γήπεδο με την επίδειξη αρνητικού self testκαι το απαραίτητο αποδεικτικό για την ταυτοποίηση (ταυτότητα)Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Εθνικός ΚοζάνηςΔιαιτητές: Κύριοι Τσιαπλής και ΠαπανικολάουΗμέρα: Σάββατο 27/11Ώρα: 20:30Τοποθεσία: Κλειστό Γυμναστήριο Μεσοποταμίας

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας- Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here