Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Δράμας έχασε τη ζωή της από κορονοϊό, ενώ μια ακόμη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Για λάθη και κακοδιαχείριση κάνει λόγο ο Μ. Γιαννάκος

Ακόμα μια νοσηλεύτρια, εργαζόμενη στο νοσοκομείο Δράμας, έχασε τη ζωή της από κορονοϊό σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος μαζί με τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας, εκφράζει και την οργή του για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει, άλλη μια 52χρονη νοσηλεύτρια ίδρυμα είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και δίνει τη μάχη για τη ζωή της. Νωρίτερα, “βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο, η οποία πιθανόν κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο”, σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. 

Ακόμη δύο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 εργαζόμενοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας. 

“Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου”, καταλήγει ο κ. Γιαννάκος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here