Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, γεμάτη καρφιά, παραχώρησε στο Metropolis 95,5 ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πηγαίνει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα, πετώντας καρφιά για τον μεγαλομέτοχο κ. Λάσκαρη.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για την απουσία του Ιωαννίδη από τους αγώνες του Άρη: «Δεν θέλω με την παρουσία μου να δίνω άλλοθι σε αυτούς που λειτουργούν κατά τον τρόπο που λειτουργούν στην ομάδα»

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την αγορά της ομάδας από τον Λάσκαρη: «Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι επαγγελματίας προπονητής και δεν έχει σχέση με τα δρώμενα στον Άρη. Και ο Γκάλης για τον λόγο αυτό δεν πάει στο γήπεδο. Τι να δει; Τον άνθρωπο που πήρε με 900.000 ευρώ τις μετοχές του Άρη; Έδωσε αρχικά 450.000 και πήρε το 45% των μετοχών και μετά έδωσε άλλα τόσα για να πάρει το 90%. Τρομερό νούμερο. Πούλησαν τον Βεζένκοφ αμέσως και πήρε 450.000 ευρώ. Ουσιαστικά έδωσε 450.000 για να πάρει την ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία. Βοήθεια είναι να πάρεις παίκτες, να βελτιώσεις το γήπεδο, όχι να πάρεις τις μετοχές».

Για το αν έκανε κάποιες επαφές για τον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αν ένας άνθρωπος πάει αυτή τη στιγμή να βοηθήσει δίνοντας 50.000 ευρώ σε ποιόν θα πάνε τα λεφτά; Αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, χρειάζεται να εξασφαλιστούν».

Για την κριτική στον υφυπουργό για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο:«Συμπαθώ τον Υφυπουργό αθλητισμού, έχει πολύ μεγάλη μόρφωση αλλά δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και γενικότερα από αθλητισμό»

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης, πρέπει να απασχολήσει όλους. Ο αθλητισμός είναι ανάχωμα για τα παιδιά και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να κινηθούμε και σ’ αυτό το θέμα…»

Για την κάρτα υγείας και τους θανάτους ποδοσφαιριστών: «Κοίταξα ως υφυπουργός πώς να προστατεύσω τα παιδιά που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η πολιτεία οφείλει να βάλει κανόνες»

Για τις πτώσεις ιστορικών ομάδων: «Είναι άρρωστο αυτό που γίνεται με τις ομάδες που έπεσαν για να μην έχουν χρέη. ‘Έπεσε η ΑΕΚ, ανέβηκε και άλλες ομάδες έκαναν το ίδιο. Η πολιτεία πρέπει να βάλει κανόνες, να έχει άποψη και να θέσει ένα αυστηρό πλαίσιο. Να σταματήσουν οι χάρες…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here