Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο τόσο σε άτομα όσο και σε οχήματα γύρω από πανεπιστήμιο -Λίγο μετά τις 10:30 αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις

Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από την κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ. Από τις 9 το βράδυ πύκνωσε η παρουσία αστυνομικών γύρω από την πανεπιστημιούπολη.

Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο τόσο σε άτομα όσο και σε οχήματα που κινούνταν γύρω από το ίδρυμα. Λίγο μετά τις 9 μ.μ. απέκλεισαν την κυκλοφορία σε έναν από τους δρόμους δίπλα από το πανεπιστήμιο, ενώ τουλάχιστον δύο κλούβες της ΕΛΑΣ και περιπολικά στάθμευσαν μπροστά στην πανεπιστημιούπολη επί της Εγνατίας.

Η είδηση της κινητοποίησης των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε τις αντιδράσεις πολιτικών στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και φοιτητών και μελών ΔΕΠ του πανεπιστημίου οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο διοίκησης -που βρίσκεται υπό κατάληψη για περισσότερες από 15 μέρες. Το κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στην πρυτανεία του ΑΠΘ ζήτησε την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων. Μεταξύ αυτών ήταν οι Κ. Νοτοπούλου, Γ. Αμανατίδης, και Κ. Αμπατζάς.

Λίγο μετά τις 10:30 οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: makthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here